Toegevoegd!

U vindt de producten terug in uw winkelwagen

View my cart (0)

Voorpagina

Bij HalloVitaal begrijpen we dat mobiliteit en zorg essentieel zijn voor een gezond en gelukkig leven. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment zorghulpmiddelen aan om uw dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een rollators voor binnenshuis, een scootmobiel voor lange afstanden of een hoog-laag bed, u vindt het allemaal in onze webshop én in onze showroom.

Onze online winkel en showroom

Ons doel is om onze online winkel en onze showroom in Amersfoort een ware belevenis te laten zijn.

 • Onze online winkel is voorzien van veel productinformatie, maar ook praktische tips om u op afstand goed en zorgvuldig te kunnen informeren alvorens u koopt.
 • Onze showroom in Amersfoort kunt u niet alleen producten bekijken, maar ook uitgebreid uitproberen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Wat bieden wij?

Ons assortiment omvat onder andere de volgende categorieën:

 • Rollators: Van de standaard modellen, tot de lichtste rollators die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt. Met het grootste assortiment, is er altijd een model dat bij uw levensstijl past.
 • Rolstoelen: Comfortabele, duurzame en aanpasbare rolstoelen voor individuele behoeften tot de meest eenvoudige rolstoelen voor enkel een dagje uit.
 • Scootmobielen: Van lange afstanden vanuit huis tot klein opvouwbaar binnen een minuut, met meer dan 30+ verschillende soorten in ons assortiment is er altijd een passend model voor u.
 • Badkamer- en toiletvoorzieningen: Ook bij HalloVitaal denken we aan een veilige manier om zelfstandig te kunnen douchen of om juist een zorgverlener te ontlasten dankzij handige hulpmiddelen.

Waarom voor HalloVitaal kiezen?

De producten bij HalloVitaal zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen die we kunnen stellen aan onze producten. Hierdoor kunt u vertrouwen op duurzaamheid, betrouwbaarheid en zelfstandigheid. Doordat ons assortiment zo groot is, kunnen wij advies op maat bieden. In welke situatie ook, wij hebben een product binnen ons kernassortiment die u ondersteund. 

Onze slogan 'Waar mobiliteit en zorg elkaar ontmoeten' vatten perfect samen waar HalloVitaal voor staan.

© 2024 HalloVitaal, Alle rechten voorbehouden

  • iDEAL
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.